(06-30) 931-9955

Elromlott a mosógépe és nem tud dönteni?csak egy telefon és segítünk! Szolgáltatásaink

mielőtt szakemberhez fordulna

 

Beépített mosógép javítás, mikrohullámú sütő javítás esetén segítse a kiérkező mosógép szerelő , mikrohullámú sütő szerelő szakember munkáját azzal, hogy a készüléket szabaddá, hozzá férhetővé teszi. Ezáltal megkönnyíti, és rövidebbé teszi a javítás, szerelés munkaidejét.

 

  • Mosógép javítás esetén mindig győződjenek meg arról, hogy a készülék valóban kap áramot. Ellenőrizzék a biztosítékokat, valamint a próbához a hálózati csatlakozó konnektorba dugjanak be egy hajszárítót.

 

  • Mosógép javítás esetén mindig győződjenek meg arról, hogy a készülékre csatlakoztatott víztömlőben megfelelő a víznyomás. A készülékről vegyék le a víztömlőt és a vízcsap kinyitásával, és elzárásával győződjenek meg a megfelelő víznyomásról.

 

  • Mosógép javítás esetén mindig győződjenek meg arról, hogy a készülékből a szennyvíz megfelelően eltávozzon. A mosógép szűrőjét tisztítsák ki, ellenőrizzék, hogy a szennyvíz levezetőcső nincs megtörve, a levezetőcső, ha zárt rendszerre van kötve -falba vagy mosdószifonra- ellenőrizzék ezek tisztaságát.

 

  • Mikrohullámú sütő javítás és háztartási kisgép javítás esetén mindig győződjenek meg arról, hogy a készülék valóban kap áramot. Ellenőrizzék a biztosítékokat, valamint a próbához egy teljesen másik helyiségben található hálózati csatlakozó konnektorba dugják be a készüléket.

Mosógép szervizünk az alábbi márkák javítását vállalja:

Whirlpool , Ignis , Polar , Laden , Electrolux , Zanussi , AEG , Bosch , Siemens , Indesit , Ariston , Hajdú Energomat , Energolux , Minimat , Midimat , Centrilux , Zerowatt , Hansmark , Techwood , General Line , Orion , Candy , Hoover , LG , Samsung , Daewoo , Fagor